Čukarički se naoštrio za lidera: Partizan je favorit, ali imamo i mi svoje snove

Trener Čukaričkog Vladan Milojević najavio je ofanzivnu igru svog tima u nedelju, iako na Banovo brdo stiže lider JSL Partizan.

 

Crno-beli vode borbu sa Zvezdom za titulu, imaju četiri boda više, dok su Brđani trećeplasirani sa samo tri boda ispred Vojvodine, posle dva uzastopna remija.

Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Partizan je lider na tabeli i očekujem dobru utakmicu protiv dobrog rivala. Mojim igračima ne nedostaje motiva. I mi gajimo otvoren i napadački fudbal – rekao je Milojević.

Nekadašnji napadač Partizana Nenad Mirosavljević smatra da Partizan i Zvezda više nisu toliko daleko po kvalitetu u odnosu na ostale klubove.

– Partizan je favorit i u dobroj su formi, ali sigurno nećemo izaći sa sa belom zastavom. Izaći ćemo da se nadigravamo, pa neka bolji pobedi. Obzirom da su prvi na tabeli, to dovoljno govori o njihovoj snazi, ali mislim da se u poslednje vreme dosta smanjila razlika između Partizana i Crvene zvezde i ostalih ekipa – rekao je Mirosavljević.

Još jedan bivši crno-beli, Rajko Brežančić takođe najavljuje ofanzivnu igru svog tima.

– Partizan je favorit, ali imamo i mi svoje snove – naveo je levi bek Čukaričkog.

Trener Čuke će do nedelje znati da li će moći da računa na povređenog kapitena Igora Matića, dok zbog kartona sigurno neće igrati Ivan Todorović i Lukas Pjasentin.