Da li je ovo prava slika Balkana? Posle Hrvata i Bugara, huligani divljali i na meču Mađarske i Rumunije (VIDEO)

Dobro došli na Balkan. Tamo gde je sve dozvoljeno, a to je još jednom dokazano. Naime, utakmica reprezentacija Mađarske i Rumunije u žiži je javnosti. Ne zbog rezultata, ni igre, već onoga što se dešavalo na tribinama. Ali i van njih...

Sinoć su u Bukureštu bodovi podeljeni, a događaj večeri bilo je divljanje i sukobi navijača pre i posle meča, kao i na samom stadionu.

Koliko je situacija u rumunskoj prestonici bila katastrofalna, govori i činjenica da je policija sačekala gostujuće navijače na železničkoj stanici, sprovela ih do stadiona, a potom vratila u voz. Ali i pored velikog broja policajaca u nekoliko navrata je bilo direktnog sukoba između rumunskih i mađarskih navijačkih grupa.

Još nema izveštaja o povređenima, ali svakako UEFA, bar prema prvim najavama biće nemilosrdna kako prema domaćinima, tako i prema Mađarima.

Podsetimo, ispada je bilo i na meču Bugarske i Hrvatske, gde su se navijači sukobljavali po Sofiji i na stadionu u toku utakmice, a domaće pristalice su u svemu tome pronašli način da uvrede srpski narod. Više o tome možete pročitati OVDE.