Da li je sudija ispravno postupio? Ovo je trenutak kada je isključen Marko Nikolić (VIDEO)

Fudbaleri Novog Pazara i Partizana odigrali su nerešeno 1:1 (0:1) u okviru poslednje utakmice 14. kola Superlige Srbije, a glavni arbitar Vlado Glođović isključio je zbog protesta trenera crno-belih Marka Nikolića u 73. minutu.

Nažalost, po isteku 10. minuta videli smo prve nemile scene na „Gradskom” stadionu. Sa tribine koja se nalazi iza klupe Partizana bačena je petarda koja je pogodila Marka Nikolića. Trener crno-belih Marko Nikolić je žestoko protestvovao posle toga, utakmica je bila na kratko prekinuta, a navijači su upozoreni da bi taj deo tribine mogao da bude ispražnjen ukoliko se ponovi nešto slično.

U drugom poluvremenu ponovo se digla halabuka u Novom Pazaru i ponovo je glavni akter bio Marko Nikolić. Zbog ofsajda je poništen gol Vladimira Volkova, usledili su protesti trenera Partizana koga je zbog oštrih reči isključio Vlado Glođović. Jako teško je proceniti da li se radilo o ofsajd poziciji.

Fudbaleri Novog Pazara i Partizana odigrali su nerešeno 1:1 (0:1) u okviru poslednje utakmice 14. kola Superlige Srbije.