“DA LI JE TREBALO DA VUČEM LJUDE ZA RUKAV?!” Duda Ivković progovorio o VELIKOJ SRAMOTI SRBIJE!

Duda Ivković
Wikipedia

Dudi smeta što se niko u njegovoj zemlji nije setio da organizuje utakmicu u njegovu čast.

 

Čovek koji je zadužio srpsku košarku oprostio se od trenerske karijere svečanom utakmicom u Atini.

I sam Duda Ivković smatra da je pomalo apsurdno što se niko u Srbiji nije setio da mu upriliči zaslužen oproštaj u domovini, ali kako kaže, on nije želeo nikoga da „vuče za rukav“ da bi nešto takvo bilo organizovano.

Lepo veče u Atini

Osnovna ideja je bila da ta utakmica bude u Beogradu. Ja stvarno, iz dubine duše, verujte mi, ne zameram nikome. Jednostavno, postojao je jedan duži period, od juna prošle godine, to je više od godinu dana, kad je mogao bilo ko da se javi i da napravimo nešto takvo. Da li je trebalo ja to da radim, da vučem ljude za rukav – upitao je Ivković u emisiji „Koš“ na radiju Sport FM.

Iako ističe da će se odazvati svakoj akciji koja se eventualno organizuje u Beogradu, legendarni stručnjak svestan je da se oproštaj kakav je imao u Pireju ne može ponoviti.

 

Sad je kasno

Sticajem okolnosti, to je napravljeno u Atini, i sada stvarno ne vidim da bi bilo na mestu… Sigurno je da neću odbiti bilo kakve akcije, učestvovaću u svakoj jer ja sam srećan čovek da mogu da mogu da pomognem na neki način, međutim, ovo što je bilo… Ovo verovatno ne može da se ponovi i da se napravi dva puta – zaključio je legendarni Duda.

Najveća podrška: HVALA SUPRUZI I PORODICI

Tokom duge i trofejne karijere Duda Ivković imao je veliku podršku porodice, na prvom mesto svoje supruge Nene.

Moja porodica je uvek bila na prvom mestu, ona me je pratila sve ove godine i ima udela. Uvek podvlačim to da sam srećan čovek jer sam imao mogućnost da treniram tolike generacije igrača, i u svemu tome bila mi je neophodna velika podrška moje porodice. Sigurno da tu moja supruga ima ogroman udeo – istakao je Ivković.