“DA SE RADUJEMO ZAJEDNO” : ZLATNI VATERPOLISTI pružili podršku FUDBALSKOJ REPREZENTACIJI SRBIJE!

reprezentativci Srbije
promo FSS

Članovi vaterpolo reprezentacija Srbije, boravili su u Staroj Pazovi kako bi dali podršku našim fudbalskim reprezentaticima. Ekipa selektora Slavoljuba Muslina u nedelju igra jednu od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

 

Najbolja vaterpolo reprezentacija sveta, bila je gost fudbalske reprezentacije Srbije. Selektor Dejan Savić, „zlatni delfini“ Filip Filipović, Duško Pijetlović, Milan Aleksić i Andrija Prlainović, kao i tim menadžer Jugoslav Vasović, posetili su Sportski centar FSS i proveli prijatne trenutke sa kapitenima Branislavom Ivanovićem, Aleksandrom Kolarovim i Nemanjom Matićem. Dobrodošlicu su im poželeli sportski direktor Goran Bunjevčević i selektor Slavoljub Muslin.

U društvu naših kapitena, Dejan Savić i „zlatni delfini“ obišli su Sportski centar, igrali malo basket, a onda na terenu „Mišel Platini“ izvodili jedanaesterce. Usledio je i neformalni ručak, druženje uz priču i zajedničku želju da se svi radujemo posle meča sa Velsom.

 

– Retke su prilike da nas posećuju ovakvi šampioni kao što su to vaterpolisti. Mi smo imali tu čast da se danas družimo sa njima i zaista, za sve nas je ovo veliki znak pažnje, podrška za koju možemo samo reći, veliko hvala. Od ovakvih ljudi i sportskih veličina može samo da se uči. I ova slika koja danas ide iz Stare Pazove je lepa poruka za sveukupnu sliku u Srbiji, jer svi znamo koliko smo generalno talentovana nacija za sport. Mnogo nam znači podrška naših vaterpolo prijatelja, a na nama je da učinimo sve da vremenom „prekopiramo“ barem delić njihovih uspeha. Privilegija je danas biti u njihovom društvu – rekao je Branislav Ivanović.

 

Gosti FSS-a su imali priliku da upoznaju i Milorada Mažića, jednog od najboljih arbitara današnjice.