DA TI SE ZAVRTI U GLAVI: Real spremio NEVIĐENU ponudu za najvećeg talenta sveta (VIDEO)

Mbape
youtube/ screenshot

Kilijan Mbape već posle prve seniorske sezone zaludeo najveće klubove sveta koji broje stotine miliona evra ne bi li ga doveli.

 

Kilijan Mbape, je fudbalski talenat kakav se rađa jednom u 10 godina, a Monako je imao tu čast da ponikne upravo u njihovim redovima i sada ubire plodove njegovog talenta i fudbalskih kvaliteta kojima se Evropa uveliko divi. Na veliku pozornicu stigao je ove sezone i već u prvoj seniorskoj sezoni pravi čuda i vodi Kneževe ka završnici Lige šampiona.

Zato nije ni čudo što je već uveliko na radaru najvećih klubova sveta, koji su čak spremni da obore rekord u transferima ne bi li ga privoleli u svoje redove.

Mbape je na poslednjoj utakmici Monaka, na gostovanju Dortmundu u prvoj utakmici Lige šampiona i pobedi od 3:2, pokazao da je spreman za velika dela, i sa dva gola je trasirao Monaku put ka polufinalu Lige šampiona.

Dva gola Milionerima, naterali su Real Madrid da uveliko broji milione i da doda nekoliko desetina više kako bi ubedio Monako da ga proda.

Ponuda od neverovatnih 100 miliona već se priprema, a spekuliše se i da bi Monako mogao da traži čak i 130 miliona evra!

U svakom slučaju, očekuje se da transfer Mbapea bude novi svetski rekord i da pretekne sunarodnika Pola Pogbu, za koga je Mančester junajted platio 105 miliona evra kada ga je proteklog leta doveo iz Juventusa.

Prema izveštaju Marke, Mbape je zainteresovan za prelazak u Real, ali želi da odigra još jednu sezonu u Monaku. 

Danas sam u Monaku, Real Madride, mi ćemo se videti kasnije. Real Madrid je veliki klub, ali ja imam još mnogo da učim. Real je klub u kome treba da igrate kada ste u zenitu svoje igre. Mislim da ja još uvek nisam na svom vrhuncu – rekao je Mbape u nedavnom intervjuu.

Mbape je rođen 20. decembra 1998. godine i trenutno važi za najtalentovanijeg fudbalera sveta. Ove sezone je na 34 utakmice u svim takmičenjima postigao 21 gol i imao je 11 asistencija.

Pogledajte i neke od njegovih golova, asistencija i poteza iz ove sezone: