Dangubić: Sad je bitno da se spremimo za završnicu sezone, u polufinalu ABA lige sigurno neće biti lako

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Nemanja Dangubić je posle pobede nad ekipom MZT iz Skoplja izjavio da je svaki trijumf bitan da bi tim zadržao pravi ritam.

 

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su danas u Pioniru MZT Skoplje sa 89:56, u utakmici poslednjeg 26. kola Jadranske lige. Taj duel nije imao rezultatski značaj pošto je Zvezda pre nekoliko kola obezbedila prvo mesto pred plej-of, a MZT je pretposlednji.

– Ovo smo odradili vrlo kvalitetno, na prvoj poziciji smo što smo i hteli na početku sezone. Ova utakmica je bitna u smislu da završimo u dobrom ritmu i da se polako spremamo za završnicu što je u stvari i ključni deo sezone i to je to. Ostalo nam je još par utakmica u Evroligi, koje moramo da odradimo maksimalno ozbiljno i da na taj način se spremamo za nastavak sezone – rekao je Dangubić.

Zvezda je već ranije obezbedila prvo mesto na tabeli, ali i dalje nije poznato sa kim će crveno-beli igrati u polufinalu ABA lige. U Podgorici se od 19 časova igra meč između Budućnosti i Partizana.

– Mislim da su obe ekipe veoma kvalitetne i sigurno da će biti izuzetno teško i moramo se jako dobro spremiti za naredni period – zaključio je Dangubić.