Danilo Pantić sve bliži Juventusu! Kačinar: Realizacija transfera u poodmakloj fazi

Pregovori Partizana i Juventusa, u vezi sa transferom talentovanog Danila Pantića u torinski klub su sve bliži realizaciji, prenose Novosti

Pričali su iz Partizana kako žele da zadrže Pantića i kako je njegov ostanak u Humskoj gotovo siguran. Međutim… Izgleda da je mladi biser crno-belih na korak do Juventusa, ali i ako bi došlo do ovog transfera fudbaler bi klub napustio tek u januaru sledeće godine.

– Interesovanje Juventusa za Danila Pantića nije od juče, prvi kontakt je ostvaren pre oko pola godine. Ponudio sam Partizanu ugovor o saradnji na autorizaciju i dobio ‘zeleno svetlo’. Istina je i da je realizacija transfera u poodmakloj fazi, ali ne mogu ništa više od toga da vam kažem, razumite me – rekao je Marsel Kačinari, zastupnik ‘Stare dame’.

Partizanu su potrebna novčana sredstva kako bi izmirio dugovanja prema Zajednici superligaša, ali i kako bi realizovao planove tokom letnjeg prelaznog roka.

– Sada zastupam samo stranu Juventusa. Agenti fudbalera zastupaju njegove interese. Ali, kažem vam, ne mogu sada o tome, malo je komplikovano i nije za javnost. Takav je to posao – objasnio je Kačinari.

Ukoliko bi se posao realizovao Pantić bi određeni period morao da ostane u Humskoj:

– Tačno je i to, ostaće. Zakonom je uređeno da fudbaler mora da ostane u matičnom klubu bar dok ne napuni 18 godina. A, koliko znam, Pantić je rođen krajem oktobra i steći će pravo da pređe u drugi klub tek u januaru – zaključio je slovenčaki agent priču za Novosti.