Darko Lazović pomogao dečaku koji je ostao bez cele porodice

Na dan večitog derbija fudbaler Crvene zvezde, Darko Lazović, pronašao je vremena da se vidi sa dečakom Markom Vučinićem iz Leposavića i uruči mu vaučer u vrednosti od 20.000 dinara za kupovinu u radnjama N sporta.

Lazović je pronašao vreme da na dan ‘večitog derbija’ na kratko napusti karantin i nagradu koju je dobio kao najbolji igrač februara po izboru navijača i pokloni je jedanaestogodišnjem dečaku iz Leposavića.

– Crvena zvezda se pridružila akciji i poklonima sa obeležjima kluba darivala Vučinića. On će u narednom periodu biti gost na stadionu ‘Marakana’ prilikom odigravanja neke od predstojećih prvenstvenih utakmica – navodi se na sajtu ‘crveno-belih’.

Povodom porodične nesreće koja je zadesila dečaka iz Leposavića na terenima “Sportsko selo” u Deligradskoj ulici u Beogradu, danas i sutra, biće održan humanitarni turnir u organizaciji omladinskog pokreta Srpski sabor Zavetnici.

Markov otac Gojko, majka Dragica, sestra Marija i brat Andrija nastradali su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 11. aprila na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Leposavić, u mestu Savina stena kod Srbovca u opštini Zvečan.