Dečak kog je FEDERER UDARIO LOPTICOM! Umesto IZVINI rekao je SAMO OVO i – SUDIJE SU SE SMEJALE (FOTO)

Diskvalifikacija Novaka Đokovića, vest koja je uzburkala teniski svet, podelila mišljenja. Većina smatra da je odluka prestroga jer namera nije postojala. Vest je prokomentarisao i Hit Džejmison momak koga je Federer na Australijan openu pogodio lopticom, a još uvek čeka izvinjenje teniskog asa.

Printscreen

To se desilo 2006. godine, tada je Federer na Otvorenom prvenstvu Australije lopticom pogodio skupljača loptica kraj terna. Na švajcarčev komentar “moraš da budeš spreman” publika je aplaudirala.

Švajcarac se nije udostojio ni da se izvini ovom dečaku, koji na izvinjenje čeka punih 14 godina.

Hit Džejmison, tada dečak, sada uspešni preduzetnik u Australiji, uporedio je diskvalifikaciju Novaka Đokovića sa aplauzima za Rodžera Federera i dodao da čak nije dobio ni izvinjenje od Švajcarca.

“Federer me je pogodio i rekao moraš da budeš spreman, posle čega se nasmešio. Bilo je to teških 14 godina Rodžere, da li je vreme za izvinjenje?”, napisao je Hit Džejmison.

Da li je u pitanju različito tumačenje pravila za određene sportististe ili se samo nekima “zažmuri” na jedno oko? Nedavno je Vedene izbegao diskvalifikaciju kada je lopticom pogodio kamermana.