Definitivno: Partizan ostao bez jednog od najiskusnijih igrača

Veliki hendikep zadesio je takmičarski pogon crno-belih, pošto je iz stroja usred sezone ispao jedna od glavnih šrafova – Miroslav Vulićević.

On je na 147. derbiju u jednom duelu krajem prvog poluvremena zadobio povredu, koja u prvom trenutku nije izgledala toliko dramatična, pa je Miroslav ostao u igri do kraja i hrabro izdržao sve napore. Ipak, posle meča bolovi su ukazivali da tu nešto nije kako treba i uz pomoć doktora Rosića otišao je na magnetnu rezonancu u dijagnostički centar, kako bi videli koje je vrste povreda.

Posle detaljnog pregleda ustanovljeno je da je u pitanju naprsnuće ukrštenih ligamenata. Operacija je neophodna, a uskoro će biti poznato gde će biti obavljena. Kompletna rehabilitacija od trenutka operacije do povratka na teren traje oko šest meseci.

Narednih dana Vulićević će na još jedan pregled u inostranstvo, ali su male nade da dijagnoza bude promenjena, naravno, u pozitivnom smeru.

Trener Marko Nikolić ostaje bez jednog od najboljih, najborbenijih i najiskusnijih igrača u trenutku kada tek predstoje prave bitke.

– Veliki hendikep, jedan od najiskusnijih igrača, koliko nam je samo donosio energije… Imam poverenje u dvojicu fudbalera koji su u konkurenciji da ga odmene. Iz svih nedaća uvek smo izlazili jači, sa novim pobedama – kaže Nikolić.