Dejan Milojević: Zvezda je kvalitetna, ali nadam se pobedi

Pred nama je 22. kolo ABA lige, kada nas očekuje utakmica između Mega Vizure i Crvene zvezde. U prvom delu sezone Zvezda je zabeležila pobedu, a rezultat je bio 86:78.

Na konferenciji za novinare trener Mega Vizure, Dejan Milojević, istakao je da Mega Vizura u svaku utakmicu ulazi sa željom da pobedi.

– Zvezda je sigurno jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi, nedavno su pobedili Partizan, osvojili su Kup, što govori da su u naletu pobeda i dobroj formi. Mi ćemo, naravno, kao i do sada ići na pobedu. U Kupu smo odigrali jednu fenomenalnu utakmicu, sa velikim brojem koševa, a na to ćemo ići i u subotu. Probaćemo da im nametnemo naš ritam igre i na taj način probati da dođemo do pobede. Siguran sam da oni znaju naše kvalitete i mane, kao i mi njihove, i da će njihov odličan stručni štab odraditi svoj posao na najbolji mogući način.

Odlaskom Nemanje Radovića dosta  toga se promenilo. On je bio vrlo važan deo ovog tima, puno je napredovao od početka sezone i siguran sam da je zasluženo otišao u Španiju. Sada je sa nama Novica, koji će verujem pružiti svoj maksimum protiv Zvezde. Međutim, pet dana treninga sa ekipom je zaista malo da bi se uspostavio ritam i sve došlo na svoje. Pružićemo naš maksimum, trudićemo se i nadam se ostvariti pobedu – rekao je strateg Milojević.

Utakmica je zakazana za subotu, 01.03.2014. godine u 19h, u Sportskoj hali Smederevo.