DEJAN RADONJIĆ: Koncentrisano i energično za pobedu u Baru

Radonjić
kkcrvenazvezda.com

"Očekuje nas teško gostovanje u Baru protiv ekipe Mornara koja je dobro počela u regionalnom takmičenju, a i u Ligi šampiona je zabeležila vrednu pobedu nad Ostendeom", kaže Dejan Radonjić

 

 Košarkaši Crvene zvezde pokušaće da budu koncentrisani i energični kako bi pobedili Mornar uprkos napornom ritmu, rekao je danas trener crveno-belih Dejan Radonjić.

– Potrebno je da odigramo kvaltetno, sa dobrom koncentracijom i energijom. Očekujem na tribinama dvorane u Baru i naše navijače, koji bi nam svakako pomogli da dođemo do novih bodova i prebrodimo ovog gostovanje – rekao je Radonjić za klupski sajt po dolasku u Bar.

Igrači  su imali trening u subotu, odmah po dolasku iz Atine, a u nedelju ujutro su otputovali za Bar, gde će se sastati sa Mornarom u sedmom kolu Jadranske lige.

– Očekuje nas teško gostovanje u Baru protiv ekipe Mornara koja je dobro počela u regionalnom takmičenju, a i u Ligi šampiona je zabeležila vrednu pobedu nad Ostendeom. Mornara predstavlja protivnika koji na svom parketu može da bude jako dobar. Međutim, mi u 11. utakmici u ovom mesecu želimo isto, da osvojimo bodove – navodi crnogorski stručnjak.

Zvezda će danas popodne trenirati u Baru, a kako je saopšteno, raspoloženje i atmosfera će biti dobra jer je košarkaš crveno-belih Marko Simonović u nedelju postao otac.

Utakmica u Baru igraće se u ponedeljak u 18.00.

Ekipa će se u Beograd vratiti odmah posle utakmice kako bi se spremila za meč sa Baskonijom u Evroligi, koja će se igrati u petak.