‘Delije’ dale zeleno svetlo za pojačanje: Bosančić na korak od Marakane

Miloš Bosančić će biti pojačanje Crvene zvezde! Prethodni dani doneli su pomak u nastojanju članova rukovodstva sa Marakane da angažuju 26-godišnjeg vezistu, od danas je daleko bliži potpisu.

Uprava je definisala sve detalje sa igračem bogatog internacionalnog iskustva, pristao je da igra za daleko manje novca nego u Južnoj Koreji, jedina prepreka predstavlja princip Delija da ne podržavaju fudbalere koji su bili prvotimci Partizana.

Poslednje informacije govore da će najvatreniji navijači dati zeleno svetlo za pojačavanje kvalitetnim vezistom, verovatno i zato što nikada nije krio da navija za Crvenu zvezdu i što je školovanje počeo na Marakani.

Bosančić iščekuje konačan rasplet u rodnoj Rumi, posle nekoliko dana medijske izolacije, bio je dostupan za kratku izjavu Sportskom žurnalu.

– Moja želja da igram u Crvenoj zvezdi nije sporna. Nadam se da će se sve završiti na moje i zadovoljstvo uprave. Razumem i principe navijača, znači mi što me trener Lalatović hoće. Raskinuo sam ugovor u Koreji na svoju štetu, nisam ni slutio da će se situacija ovako razvijati. Kako god da bude, 9. avgusta sam na Marakani, nadam se na terenu kao igrač – naglasio je Miloš Bosančić, doskorašnji igrač Gjongnama.