Delije poručuju: Nebeski kop nas gleda, večeras ne smemo da padnemo na ovom ispitu! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde večeras (21h) dočekuju ekipu Galatasaraja u okviru 3. kola Top 16 faze Evrolige, a duel se iščekuje sa ogromnim interesovanjem pošto su ulaznice za Kombank arenu „planule” još u sredu za manje od dva sata.

Od nedavno rivalstvo Crvene zvezde i Galatasaraja postalo je ogromno, a svaki duel ova dva tima nosi mnogo naboja.
Naime, posle kobnog susret još u grupnoj fazi, kada su crveno-beli gostovali u Istanbulu, gde je na smrt izboden Marko Ivković, mečevi srpskog i turskog kluba više nikada neće biti isti.

Pristalice crveno-belih će večeras dokazati da nisu svi isti, a epitet najboljih opravdaće fer i korektnim navijanjem. Ipak, ono što je učinjeno nikada neće biti zaboravljeno.

 

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, naveo je da je klub u saradnji sa državnim organima sve učinio da utakmica visokog rizika protiv Galatasaraja prođe u najboljem redu i pozvao navijače da budu u granicama fer-pleja.

Košarkaši turskog Galatasaraja čarter letom iz Istanbula stigli oko podneva u Beograd i pod izuzetnom jakim obezbeđenjem sprovedeni su u hotel.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će ekipa učiniti sve da se usredsredi samo na dešavanja na terenu kako bi pobedila Galatasaraj.