Demba Ba oduševljen ‘Grobarima’, o njima se pričalo i u svlačionici: San je imati ovakve navijače

Dugo se pričalo o fantastičnoj atmosferi u Humskoj. Sport je pobedio, publika je bila na nivou. Incidenata na stadionu nije bilo i to zaslužuje svaku pohvalu, s obzirom na ono što se danima 'šuškalo' i provlačilo kroz medije...

Na neverovatnu podršku navijača fudbaleri Partizana su i navikli, za razliku od protivnika, koji je bio impresioniran „Grobarima”. O njima su pričali i dvojica stranaca u taboru turske ekipe, Demba Ba i Atiba Hačinson, ističući da su impresionirani atmosferom u Humskoj.

– Veoma smo srećni zbog pobede i dobre igre. Partizan je pokazao da je dobra i mlada ekipa, ali na njihovu žalost neiskusna. Drago mi je što smo bili efikasni i što sam dao gol. Važno je da idemo ka našem glavnom cilju, a to je nokaut faza. Atmosfera je bila sjajna, navijači Partizana su fantastični isto kao i navijači Bešiktaša – rekao je Demba Ba, bivši špic Njukasla i Čelsija.

Njegovo mišljenje deli i nekadašnji vezista Kopenhagena i PSV-a.
– Odigrali smo veoma dobar meč. Sjajno smo kontrolisali dešavanja na terenu i diktirali tempo. Moglo je da bude i više golova, ali moramo da budemo zadovoljni kad se ovako završi utakmica. Atmosfera je bila odlična, baš smo pričali o tome u svlačionici posle utakmice. Svakoj ekipi je san da ima ovakvu podršku, navijači su pevali Partizanovim igračima i posle ovako ubedljivog poraza. Partizan nije igrao tako loše, mi smo jednostavno imali svoje veče – dodao je Hačinson.