DENVER DOVODI TEA? Majk Meloun SA SRPSKIM TANDEMOM želi da napadne prsten!

Miloš Teodosić
eurobasket2015.org

Najbolji plejmejker Evrope Miloš Teodosić, mogao bi se pridružiti Nikoli Jokiću u Nagetsima. Pored Denvera u trku za njim su krenuli San Antonio i Juta, Večernje novosti.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Denver je više nego zainteresovan da već od jula angažuje našeg plejmejkera, kome ovog leta ističe ugovor sa moskovskim CSKA. 

Pored Denvera, Teodosić je na meti i ostalih klubova najjače lige na svetu. Prema najnovijim informacijama, rado bi ga na treningu svog tima video Greg Popović a interesovanje je pokazala i Juta.

Veliki adut Denvera jeste stil koji forsira trener Majk Meloun, ali i činjenica da mnogo članova stručnog štaba i uprave ima jake konekcije sa evropskom košarkom. To je možda i ključni razlog što tim iz Kolorada ima atipično veći broj neameričkih košarkaša koji su protagonisti igre Denvera.

Eventualnom realizacijom ovog transfera, Majk Meloun bi imao na raspolaganju srpski reprezentativni tandem Teodosić-Jokić, oko kojeg bi se u budućnosti gradio tim dovoljno kvalitetan da napadne i samu završnicu NBA plej-ofa.