DESET MINUTA NADE: Ovako su srpski fudbaleri doživeli meč protiv Brazila! (VIDEO)

Srpski fudbaleri ocenili su da je Brazil zasluženo pobedio u jučerašnjem meču, ali su istakli i da se nacionalni tim borio i dao sve od sebe u poslednjem meču na Svetskom prvenstvu.

Beta

– Mislim da su zasluženo pobedili, bili su bolji za ta dva gola. Na kraju krajeva, mislim da smo odigrali dobru utakmicu, da se nismo obrukali. Naravno da to ništa ne znači ni za nas, ni za naciju, ali to mnogo znači za ove mlade momke, sjajno su se pokazali – rekao je Antonio Rukavina za Radio televiziju Srbije.

– Ostaje žal što nismo uspeli da se kvalifikujemo i uđemo u istoriju, ali mislim da nismo imali sreće – dodao je Rukavina.

Srbija je večeras izgubila od Brazila sa 2:0 u utakmici trećeg kola Grupe E Svetskog prvenstva i tako se oprostila od Mundijala.

– Mislim da smo dali svoj maksimum, igrali smo dobro, ali nismo imali sreće. Rekao sam i pre početka da su oni favoriti za osvajanje (prvenstva), ali imali smo tih deset minuta kada smo sjajno odigrali, mogli smo da im damo gol… Mnogo mi je žao – rekao je Filip Kostić.

Na pitanje da li je slaže da je utakmica sa Švajcarskom bila presudna, on je rekao da jeste.

Golman Vladimir Stojković istakao je da se njegova ekipa borila i pokušala sve.

– Znali smo da idemo na velesilu, krenuli smo srcem, borili smo se, ali nismo uspeli. Imali smo dve šanse, pokušali smo sve, dali smo sve, bolje može dalje – rekao je Stojković.