Detalji koji su ŠOKIRALI JAVNOST: Zbog ovoga je Nejmar na dobrom putu da postane NAJOMRAŽENIJA OSOBA u fudbalu!

Nejmar
Beta

Nejmar - fudbaler koji je ove godine bio u centru pažnje. Od sjajnih igara na terenu, do rekordnog transfera od 222 miliona evra, pa sve do detalja koji su šokirali fudbalsku javnost.

 

Od kada je postao igrač PSŽ-a, Brazilac je na udaru. Stalno je nezadovoljan, svađao se sa Kavanijem, sada je u sukobu sa trenerom Emerijem i polako već svi gube strpljenje.

Oni zagriženiji navijači, ne mogu da oproste način na koji je Nejmar otišao sa “Nou Kampa”. Aktivirana je otkupna klauzula, a Špancima su bile vezane ruke. To nije najgore, sjajni napadač je pretio i tužbom, čak je uspeo da naplati i “bonus za lojalnost” od Katalonaca.

 
Sada je PSŽ u problemima… Imaju u Parizu mnogo novca, ali ne znaju baš mnogo o fudbalu. Napravili su veliku grešku. Nejmar i u ovom ugovoru ima klauzulu da može da promeni sredinu za 222 miliona evra. Već u junu mogao bi da napusti Francusku.

Njega navodno želi Real, a ako ode u Madrid definitivno će postati najomraženiji lik u svetu fudbala!

Od Barselone, preko Pariza do “Bernabeua” – ako je plan zaista takav morate priznati da je genijalan. PSŽ je poslužio samo kao kolateralna šteta.