DETALJI SMRTI ZOLTANA SABA: Poslednjih dana se osećao loše, kobne noći vraćen iz bolnice

Smrt trenera TSC-a potresla je Srbiju.

printscreen/youtube.com/FK TSC BAČKA TOPOLA

Strašna vest od ranog jutra potresla je sportsku Srbiju, pošto je trener TSC-a Zoltan Sabo preminuo u 49. godini života. Sabo je danima bio loše, a zvaničan uzrok smrti je od srca, ali ostaje sumnja da li je problem sa srcem prouzrokovan korona virusom, piše “Telegraf”.

Mnogo fudbalera TSC-a zaraženo je korona virusom i mnogi nisu bili u stanju da igraju prethodni meč, a jedan je i odložen protiv Javora upravo iz tog razloga.

Ipak, Sabo se testirao više puta i uvek je na testu bio negativan, a poslednji put je to bilo i pred meč protiv Radnika iz Surdulice u petak, koji je vodio sa klupe. Međutim, posle toga je trener TSC-a bio veoma loše zdravstveno, išao je u nekoliko navrata u bolnicu, ali uvek su ga iz bolnice vraćali na kućno lečenje.

Otišao je u bolnicu i kobnog dana, pred smrt, jer je teško disao, ali je i tada vraćen kući, gde je tokom noći i preminuo.

Zvanično je Sabo umro od srca i to piše i u zvaničnom izveštaju, ali će ostati misterija da li je posledica svega bio i korona virus, koji osim pluća često napada i srce i druge organe.