DEŽURNI GREŠNIK SRPSKOG FUDBALA: Stigle nove pritužbe na rad SRĐANA OBRADOVIĆA! (VIDEO)

Srđan Obradović
print screen/you tube.com/Sportstream

Nedeljama se nižu pritužbe na rad Srđana Obradovića, a srpski sudija je proteklog vikenda se još jednom našao u središtu novog fudbalskog predesana.

 

 Posle mnogobrojnih kritika koje su na adresu Obradovića upućene od strane Radnika, Partizana i Vojvodine, na njegov rad su se žalili i čelnici kruševačkog Napretka.

U odlučujućoj utakmici 27. kola omladinske lige Srbije, koja je bila derbi začelja, omladinci Napretka podelili su plen sa vršnjacima iz Jagodine rezultatom 1:1( 0:0).

Napredak je veći deo drugog poluvremena igrao sa devet igrača jer je u 64. minutu pocrveneo Gajić, a samo tri minuta kasnije i Palurović.

– Sa devet igrača protiv njih 12, Napredak je poveo golom Kvekveskirija u 74. minutu, da bi domaći izjednačili već u 77. golom Stojanovića. Iako je utakmica produžena diskutabilnih šest minuta domaćin nije uspeo da osvoji sva tri boda, što je očigledno bila želja sudije Srđana Obradovića – navodi se na sajtu “Čarapana” .

– Pitanje koje se neizostavno nameće je po kom šablonu se vrši delegiranje sudija za omladinsku ligu Srbije obzirom da je glavni sudija, koji sudi i Superligu, Srđan Obradović iz Jagodine? Učestvovanje u sportu uči mlade timskom radu, liderstvu, samodisciplini, odgovornosti, toleranciji, razvija njihove veštine savladavanja različitih problema, uči ih istrajnosti, poštovanju autoriteta, razvija radne navike, jača njihov karakter, samopoštovanje i samopouzdanje. Da li ih već na početku, pretencioznim odlukama ljudi u crnom, treba naučiti da kradu, lažu i simuliraju?! Da li nam treba takva omladina – dodaje se u saopštenju.

Uprava tima iz Kruševca je za ovaj meč angažovala dva snimatelja.