DIREKTOR REPREZENTACIJE SRBIJE: “Za nas Svetsko prvenstvo počinje u ponedeljak!”

Reprezentativci Srbije poraženi su od Brazila rezultatom 2:0 u prvom kolu Svetskog prvenstva u Kataru. Tim povodom direktor reprezentacije Srbije Stevan Dika Stojanović uključio se u program emisije “Kec na jedanaest” na K1 televiziji

Printscreen

— Momci su okej posle poraza. Izgubili smo utakmicu, ali smo poraženi od protivnika koji je dokazao da je među najboljima na svetu – rekao je Stojanović za „Kec na jedanaest“.

Dika je otkrio šta je bio problem i zašto ekipa u drugom poluvremenu nije ličila na onu u prvom. 

— Pre nego što smo došli, igračima smo govorili da treba da respektujemo protivnike, ali ne treba da potcenimo sebe. Čini se da smo u drugom poluvremenu previše respektovali protivnika i da je došlo do pada igre i na psihološkom planu. Desilo se to što se desilo. Videli smo da je reprezentacija Brazila mnogo jak protivnik i da treba da mislimo na sledeće utakmice – rekao je Dika na K1 televiziji.

Legendarni golman „Crvene zvezde“ sa kojom je osvojio titulu prvaka Evrope rekao je da veruje u momke Dragana Stojkovića Piksija.

— Imamo šansu. Ni Kamerun ni Švajcarska ne mogu bolje da igraju od nas. Možemo da se plasiramo u drugu rundu. Siguran sam da će se ekipa povratiti. Svetsko prvenstvo za nas počinje od ponedeljka. 

Bivši golman Crvene zvezde prokomentarisao je i igru sinoć maestralnog Vanje Milinkovića-Savića.

— Juče je bila njegova utakmica života. Odradio je utakmicu na vrhunskom nivou i zaslužio je mesto na golu reprezentacija Srbije – nahvalio je Dika golmana Torina u emisiji “Kec na jedanaest” na K1 televiziji.