DIREKTOR ZVEZDE ODGOVORIO NIKOLIĆU: “Svako neka gleda svoje dvorište” !

Miroslav nikolić
dnevno.rs/kolaž

Povodom izjave trenera Partizana Miroslava Nikolića, u kojoj se dolazak dvojice košarkaša u redove najljućeg rivala karakteriše kao potez koji "nije gospodski" , oglasio se jedan od čelnih ljudi Crvene zvezde.

 

Crvena zvezda je početkom sedmice dogovorila dolazak dva talentovana igrača Nikole Jovanovića i Stefana Jankovića, što je trener crno-belih okarakterisao kao “nekolegijalan potez”. Prethodno je interesovanje za ove igrače pokazao Partizan.

U klubu sa Malog Kalemegdana pomno prate svaku izjavu koja stiže iz tabora protivnika, pa su i na ovu imali spreman odgovor.

 

– Prosto mi je neverovatno da pojedinci i to još iz drugih klubova, u bilo kakvom negativnom kontekstu putem medija daju sebi za pravo da komentariše poteze Crvene zvezde u prelaznom roku, pravdajući time sebe. Neka svako počisti svoje dvorište i neka ne gleda u tuđe. Mi se godinama borimo sa raznim problemima i za to ne krivimo druge, već se trudimo da ih sami rešimo bez velike medijske pompe. Problema i poteškoća će biti i ove sezone ali smo spremni da se sa njima nosimo – rekao je za Žurnal direktor Zvezde Davor Ristović.

Danas su beogradski mediji preneli da su bivši košarkaši Partizana Stefan Pot i Božo Đumić potpisali ugovor sa FMP iz Železnika, što će dodatno otežati posao Miroslavu Nikoliću u stvaranju ekipe koja bi sledeće sezone pokušala da se uključi u borbu za trofeje.