Dobre vesti iz Humske: Vulićević za dve sedmice ponovo na terenu

Posle šest meseci odsustva sa terena zbog povrede i operacije prednjih ukrštenih ligamenata kolena, Miroslav Vulićević konačno će ponovo zaigrati. Energični desni bek Partizana će u sastavu tima biti za dve nedelje.

 

Fudbaler Partizana Miroslav Vulićević vratiće se na teren za dve nedelje, posle skoro šest meseci pauze zbog operacije prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

Kako se navodi u današnjem saopštenju na sajtu Partizana, Vulićević je u četvrtak bio u Nemačkoj na kontroli i lekar Ulrih Beniš dao mu je dozvolu za povratak na teren.

Desni bek Partizana je pre nešto više od pet meseci operisao prednje ukrštene ligamente kolena u Augsburgu.

Lekar je vrlo zadovoljan oporavkom i posle pregleda rekao je da sam potpuno spreman i da bih mogao odmah na teren, ali neka lekarska iskustva od ranije mu nalažu da povratak odložim za dve nedelje. Kad sam čekao pet meseci, sačekaću još 14 dana. Poslušao sam ga, a prema njegovim rečima, kada prođe taj period i uđem u puni
trenažni proces, neću se više sećati povrede – rekao je Vulićević za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana sutra od 18 časova igraju na svom terenu protiv Mladosti iz Lučana i pobedom će pokušati da zadrže pet bodova prednosti nad drugoplasiranom Crvenom zvezdom.