Dodić: Na najbolji način da završimo sezonu

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić se nada da će njegova ekipa na najbolji mogući način završiti sezonu u Super ligi Srbije u utakmici sa Radničkim 1923

– Kao što je prvo kolo uvek najteže, tako i poslednje kolo zna da bude vrlo teško, pogotovo u situacijama kada nije sve rešeno, ali srećom po nas uspeli smo u prethodnom kolu i spletom drugih rezultata, da obezbedimo to treće mesto i Evropu – rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

Jagodinci će pokušati da se na najlepši mogući način oprosti od ove izuzetno uspešne sezone…

– Bez obzira na to što nas prate pehovi sa povredama u poslednje vreme, očekujem da će igrači na najbolji mogući način završiti sezonu i otići na zasluženi odmor, koji im je preko potreban. jer nas već 3. jula očekuje prvo kolo za kvalifikacije u Ligu Evropa – rekao je Dodić.

Šef stručnog štaba Jagodine je rekao da od igrača Milan Milinković nema pravo nastupa.

– Ovo će biti prilika za igrače koji su možda imali manju minutažu, ali neće biti previše eksperimentisanja, jer ne smemo da se igramo sa ugledom kluba, a obavezu imamo i prema tom visokom plasmanu – poručio je Dodić.

Na pitanje koga bi voleli da imaju kao protivnika u prvom kolu Lige Evrope, Dodić je rekao da nije imao vremena da razmišlja o tome, jer je završnica bila vrlo uzbudljiva.

– Mogla bi Malta, s obzirom na to da sam ja tamo bio jedan kratak period i tamo i završio karijeru, što se tiče protivnika sa Malte, mogli bismo puno informacija da imamo. Očekujem više sreće nego prošle godine.