Đoković nezadovoljan igrom: Nije bilo dobro, ali važna je pobeda

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da i pored plasmana u osminu finala Indijan Velsa nije zadovoljan svojom igrom protiv Španca Alberta Ramosa-Vinolasa.

 

Nije bilo dobro kao u prvom kolu, ali pobeda je pobeda. Mučio sam se, pravio neiznuđene greške, nisam se osećao dobro na osnovnoj liniji. Ali, pred kraj meča sam bio bolji i nadam se da ću biti bolji u narednom – rekao je najbolji teniser sveta.

Đoković se plasirao u osminu finala Masters turnira u Indijan Velsu, pošto je sa 2:0 (7:5, 6:3) pobedio Ramosa-Vinolasa, a u narednoj rundi takmičenja čeka ga duel sa Amerikancem Džonom Iznerom.

Protiv Iznera će sve biti drugačije, neće biti toliko razmena udaraca. Biće mnogo servisa, riterna… Njegova igra zavisi od servisa i može da pobedi bilo kog igrača na bilo kojoj podlozi. Ako ga servis služi, biće mnogo teško. Moram da budem spreman za borbu na mali broj poena koji će odlučiti meč – kazao je Đoković.

Đoković i Izner su do sada igrali sedam puta, a srpski teniser je zabeležio pet pobeda. Poslednji put su se sastali prošle godine upravo u Indijan Velsu i tada je slavio najbolji teniser sveta sa 2:1 u setovima.