ĐOKOVIĆ OBJAVIO: Do kraja godine igraće na OVA TRI TURNIRA

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković objavio je da će do kraja godine učestvovati na još tri vrlo značajna turnira do kraja 2023. Nole je na svom sajtu objavio da će do završetka sezone igrati na ATP Mastersu serije 1000 u Parizu, potom na Završnom Mastersu u Torinu i na završnom turniru Dejvis kupa u Malagi u sastavu reprezentacije Srbije.

Printscreen

Posle osvajanja rekordnog 24. grend slem trofeja u finalu Ju Es opena, Novak Đoković je nedavno i zvanično odustao od mastersa u Šangaju, a sada je potvrdio da je odlučio da do novog izlaska na teren napravi dužu pauzu od skoro šest nedelja.

Prvi turnir na kojem će nastupiti biće ATP Masters serije 1000 u Parizu koji se igra od 30. oktobra do 5. novembra. Novak je u Bersi do sada šest puta trijumfovao, a prošle godine je poražen u finalu od Holgera Runea sa 6:3, 3:6, 5:7, tako da će braniti 600 ATP poena.

Potom ga od 12. novembra čeka Završni masters u Torinua onda će igrati i na završnom turniru Dejvis kupa u Malagi od 21. do 26. novembra, gde je Srbiji u četvrfinalu suparnik Velika Britanija.