ĐOKOVIĆ OBRADOVAO SRBIJU: Podelio PREDIVNE VESTI – “Mi smo sve uradili što je do nas”

Fenomenalno!

đorđe đoković
Youtube/Screenshot

Uskoro će biti glavni grad Srbije centra svetskog tenisa. Direktor Serbia opena Đorđe Đoković govorio je o predstojećem ATP turniru u Beogradu.

Nismo imali sreće sa vremenom, kasnimo dva, tri dana, biće sve gotovo u utorak ili sredu, ja sam želeo da sve bude gotovo pre sedam dana, ali sve će biti u redu, pošto igrači dolaze u sredu. Očekujemo da prvi dođe Dominik Tim jer on ne učestvuje na Mastersu u Monte Karlu. Jedva čekamo da dođe, da ga dočekamo i da ga uslikamo na centralnom terenu – rekao je Đoković i tako obradovao sve navijače u Srbiji, koji jedva čekaju da počne turnir na kojem će posle dva trijumfa u Antaliji biti i Hamad Međedović koji će dobiti sprecijalnu pozivnicu.

Specijalne pozivnice saopštićemo na dan žreba 16. aprila. Vajld karte ćemo dodeliti domaćim teniserima, polaznicima TC Novak, a nakon toga ako nemamo dalje kome da damo, onda ćemo videti da sa drugim turnirima i agencija napravimo razmene – rekao je.

Svi se nadaju da će Beograd dobiti organizaciju ATP turnira iz serije 500.

Nismo ništa morali da menjamo da bismo bili na najvišem nivou. Uložili smo ipak u sve, svuda smo se unapredili i želimo da napredujemo na teniskoj mapi. Mi smo sve uradili što je do nas, sada ostaje da budemo samo strpljivi – zaključio je Đorđe Đoković.