ĐOKOVIĆ ODABRAO NOVOG TRENERA? Legendarni teniser na pragu saradnje sa najboljim srpskim igračem!

Novak Đoković
Youtube screenshot

Najbolji srpski teniser je prošle nedelje raspustio čitav stručni štab, a britanski "Dejli Telegraf" objavio je ime novog trenera.

 

– Biće to neko ko je imao slično iskustvo kao ja. Nema mnogo ljudi u prošlosti koji su uspeli da igraju na tako visokom nivou, pa ćemo videti. Razmišljam polako i temeljno o tome. Ne želim da žurim sa odlukom – rekao je Đoković pre nekoliko dana.

Britanski “Telegraf” je objavio da je najozbiljniji kandidat za funkciju nvog trenera Novaka Đokovića, legendarni američki teniser Andre Agasi.

S obzirom na to kakav karakter ima i na njegovu burnu tenisku prošlost, osvajač osam Grend slem titula potpuno se uklapa u želje srpskog tenisera.

Britanski list saznaje da će uloga Agasija biti ograničena i da se on neće pojavljivati na svim turnirima. Novak bi u tom slučaju angažovao još jednog trenera koji bi ga pratio na turu.

Pre nekoliko meseci pojavile su se informacije da bi Amerikanac mogao da postane trener Nika Kirjosa iz Australije, ali je on to demantovao.

– Ne bih imao vremena za svoju decu, koja imaju 15, odnosno 13 godina. Odgovor je ne, ne bih mogao to da radim na način na koji želim – rekao je tada Agasi.