ĐOKOVIĆ PRETRPEO NEOČEKIVAN PORAZ: O ovom DIRLJIVOM detalju sa meča bruji ceo svet tenisa (VIDEO)

Neposredno nakon utakmice, španski teniser je objasnio koliko mu trijumf protiv Đokovića znači.

Printscreen Youtube/Djoker Nole

Novak Đoković je neočekivano završio učešće na mastersu u Monte Karlu već u prvom meču, pošto je od njega bio bolji 46. teniser sveta, Alehandro Davidovič Fokina.

Španac je odigrao odličan meč dok se najbolji teniser sveta mučio da pronađe prepoznatljiv ritam. Novak je napravio nekarakteristično veliki broj grešaka, a posebno je iznenađujuć način na koji je izgubio treći set nakon što je prethodno izjednačio na 1:1.

Davidovič Fokina je napravio brejk u prvom, petom i sedmom gemu, dok je i u trećem imao tri brejk lopte i sa ubedljivih 6:1 mogao je da slavi najveći trijumf u karijeri.

A koliko je pobeda Španca velika, pokazuje i scena iz lože sa tribina u Monte Karlu.

Trener Davidoviča Fokine, Horhe Agire, nije mogao da iskontroliše emocije, pa su na njegovom licu koje je u jednom trenutku prikazano u krupnom planu, mogle da se vide suze radosnice.

Ponosni trener i snimak njegovih suza velikom brzinom se proširo po društvenim mrežama i na istim dobio puno reakcija.

Neposredno nakon utakmice, španski teniser je objasnio koliko mu trijumf protiv Đokovića znači.

Ova pobeda je specijalna za mene! Odrastao sam gledajući Novaka i veliki sam njegov fan! Pobedio sam prvog tenisera sveta pred sjajnom publikom u Monte Karlu i veoma sam srećan! Počeo sam od starta dobro, znao sam da Nole nam samopouzdanja jer nije igrao dugo! – rekao je teniser.