ĐOKOVIĆ SE JAVIO PORODICI! Iz NOLETOVE PRVE PORUKE posle suđenja moglo se naslutiti sve

Đorđe Đoković, brat srpskog tenisera Novaka, opisao je prve trenutke i rekacije porodice nakon što je sudija odlučio da presudi u korist prvog reketa sveta i dozvoli mu ulazak u Australiju!

Printscreen Twitter/@rolandgarros

Međutim, Đorđe je u razgovoru za TV Prva priznao i da je slavlje malo utihnulo već na samom startu, kada im se Nole javio iz Melburna. Najviše zbog crnih slutnji da ponovo hoće da ga deportuju.

– Nakon sudske odluke, svi smo jako bili srećni. Počeli smo da slavimo preko poruka, ali je zatim od njega došla informacija da moramo da se strpimo jer izgleda da nije gotovo – rekao je Đorđe i dodao:

– Usledila je kratka tišina, pa smo dobili informaciju da je donešena odluka da se Novak uhapsi i deportuje nazad, i da mu zabrane ulazak u Australiju na tri godine. Ne znam samo po kom osnovu, jer nije napravio nikakav zakonski i federalni prekršaj.

Podsetimo, Đorđe je nešto ranije potvrdio i gde se Novak trenutno nalazi.

– Novak je upao u ozbiljan politički vrtlog, Australija je jako nesrećna, žive u teškim uslovima u pandemiji i zaključani su. Ono što mi možemo da uradimo sa naše strane, da se angažujemo i pustimo ovu vest da Novaka opet hoće da ga zatvore. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i pres službom koji su sledeći koraci. Novak je sada sa advokatima u prostorijama gde su bili tokom suđenja, razmišlja o svojim opcijama. Mislim da je ovo za vlasti bio jedan veliki poraz, izgubili su, a mislili su da mogu ceo sistem i Novaka da pobede.

STRAŠNE SCENE IZ MELBURNA: Policija BACILA SUZAVAC na Novakove navijače, usledio OPŠTI HAOS (VIDEO)