ĐOKOVIĆEV HEJTER SVE BAHATIJI: Evo šta je rekao o Noletovom intervjuu koji je izazvao buru u svetu tenisa

Ne može bez njega...

Printscreen Youtube/Djoker Nole

Kao i svaki put do sada, kada se u centru svetske javnosti nađe Novak Đoković svoj komentar je morao da da i američki novinar Ben Rotenberg.

Prvi reket sveta je dao intervju BBC-u u kojem je otkrio da ne planira da se vakciniše, da nije antivakser, već da se zalaže za slobodu izbora.

Rotenberg je najpre podelio intervju, da bi zatim jasniji stav iskazao tako što je podelio tekst Gardijana u kojem se priča o Novaku koji je sebi najveći neprijatelj i koji sam sebe sabotira.

U tekstu stoji da je Đoković sebi u nekoliko navrata zadao najteže udarce u karijeri.

Podsećaju na situaciju iz 2017. godine, kada je odbio da ode na operaciju lakta i tako izgubio šest meseci, verujući da će njegovo telo kroz mirovanje uspeti da se regeneriše, te da je to bio glavni razlog razlaza sa trenerom Andreom Agasijem.

Na kraju je Novak pristao na operaciju i posle toga osvojio osam Grend slem pehara od 2018. godine.

U tekstu se spominje i Novakova diskvalifikacija sa US Opena 2020. godine, kada je nenamerno pogodio linijskog sudiju, posle čega je izbačen iz daljeg takmičenja.

Kao zaključak da je Novak sebi najveći neprijatelj navodi se i situacija iz Melburna ove godine, kada je deportovan, nakon čega je njegov najveći rival Rafael Nadal osvojio svoj 21. Grend slem i poveo u trci za najvećeg igrača ikada.