ĐOKOVIĆEV ŠOU: Novak se vratio u Madrid posle 3 godine, dočekali ga aplauzi (VIDEO)

Novak Đoković
Beta

Srpski teniser Novak Đoković stigao je u Madrid i odradio prvi trening uoči starta turnira iz Masters serije u nedelju 1. maja.

 

Đoković prethodne dve godine nije učestvovao na turniru u Madridu iskoristivši pravo da “preskoči” jedan turnir Masters serije u sezoni, a razlog je bio konflikt sa tamošnjom publikom. Naime, Madriđani su do te mere provocirali Novaka tokom meča sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim da ih je on na kraju čak i opsovao.

Đoković se vratio u Madrid posle tri godine i, ako je suditi po prvom treningu, pomirio se sa lokalnim navijačima. Dočekali su ga na centralnom terenu i pozdravili aplauzom. A on im je uzvratio na samo njemu svojstven način – šalom. Napravio je šou, gotovo posle svake razmene udarca sa sparing partnerom je imao neki zabavan komentar, pa se tako jednom požalio da ga je vetar omeo, zatim je tražio od sudije iz stolice (koga naravno nema na treninzima) da siđe i proveri trag loptice…

U svakom slučaju, prvi reket sveta je u dobrom raspoloženju iako se takmičenju vraća posle duže pauze, odnosno posle senzacionalne eliminacije sa turnira u Monte Karlu od Jiržija Veselija.