Donji Srem ostao bez trenera: Vučković podneo ostavku posle samo dva kola

Donji Srem našao se na cedilu pred današnje gostovanje Radničkom 1923 u Kragujevcu u 22. kolu Superlige.

 

Nebojša Vučković i njegov sin Igor odlučili su da podnesu ostavke na mesta trenera I prvog pomoćnika ekipe iz Pećinaca. Vučkovići su napustili ekipu posle samo dva kola u prolećnom delu Superlige i dva poraza koja su pretrpeli.

Ostali smo bez stručnog kadra, pošto je trener Nebojša Vučković zajedno sa svojim pomoćnikom napustio klub – izjavio je za „Sport” sportski direktor Donjeg Srema Dragan Despotović.

On je dodao da nema vremena i prostora za preduzimanje nekih velikih koraka pred meč u Kragujevcu, pa će ekipu tamo predvoditi kadar koji je ostao u klubu.

– Tim ću protiv Radničkog najverovatnije predvoditi ja, a pomagaće mi trener koji je ostao u stručnom štabu Čeda Matić. Sada nemamo vremena da se ozbiljnije bavimo time jer nam predstoji meč protiv Radničkog, ali po povratku ekipe iz Kragujevca videćemo koje ćemo konkretne korake preuzeti – objasnio je Despotović.

Sremci na tabeli Superlige zauzimaju 13. mesto sa 20 osvojenih bodova, dok su Kragujevčani poslednjeplasirani tim Superlige sa 14 osvojenih bodova.