Dragan Đurić demantuje: Lažima pokušavaju da naprave lošu atmosferu

Predsednik Partizana Dragan Đurić demantovao je navode pojedinih medija da klub namerava da navijačkim neredima prekine predstojeći derbi.

U beogradskoj štampi se pojavila informacija da će pripadnici MUP pred 146. derbi obaviti pretres upravne zgrade, igrača i stručnog štaba.

– U poslednjih šest meseci objavljuju se mnoge laži o Partizanu, ovo je jedna od njih. Što se tiče Uprave i igrača, to nema veze sa istinom, to su laži koje se plasiraju sigurno sa nekim ciljem – rekao je Đurić, prenosi B 92.

Prema pisanjima Blica, uprava FK Partizan planira da preko navijača izdejstvuje prekid utakmice, a u okviru akcija sprečavanja toga biće pretresani igrači i pripadnici stručnog štaba, koji navodno “imaju zadatak da unesu pirotehnička sredstva”.

– Video sam tu vest, to je mnogo ružno, to su budalaštine, ali se zna zašto se to radi. Mi ne znamo zašto se to radi, ali sigurno ima za cilj da se napravi loša atmosfera pred utakmicu. Nikakvo obaveštenje od Ministarstva unutrašnjih poslova klub nije dobio – zaključio je Đurić.