“DRAGO MI JE DA SMO IGRALI OVDE”: Poketino oduševio navijače Zvezde i poželeo novi susret u Beogradu

Trener fudbalskog kluba Totenhem Mauricio Poketino rekao je da je veoma srećan što je njegova ekipa pobedila na teškom gostovanju protiv Crvene zvezde.

Beta/AP

– Bila nam je potrebna ovakva utakmica. Važna utakmica, važna tri boda za nas. Veoma sam srećan što smo pobedili na ovako teškom gostovanju. Zvezda je talentovana ekipa, takmičarska, veoma dobra, znali smo da će biti teško. Ovo je samo mali korak za nas – rekao je Poketino novinarima posle utakmice u Beogradu.

Totenhem je sa 4:0 pobedio Crvenu zvezdu u drugom kolu Grupe B Lige šampiona.

– Uživao sam u utakmici ovde, atmosfera je bila odlična, a navijači fantastični. Održali su veoma dobru sliku o klubu, kao i klub, brinuli su fantastično o nama. Drago mi je što smo imali priliku da igramo ovde. Zašto se u budućnosti ne bismo susreli ponovo? – kazao je Poketino.

Pobedu Totenhema ocenio je veoma važnom i potpuno zasluženom.

– Bili smo dobri. Srećan sam kako je ekipa igrala, mnogo smo pričali o tome da je ovo veoma teško mesto za gostovanje, ovde je Liverpulu bilo veoma teško prošle godine, izgubio je – kazao je Poketino.

Engleski klub sada ima sedam bodova, četiri više od Crvene zvezde i skoro je obezbedio plasman u narednu fazu takmičenja.

Totenhem će u narednom kolu 26. novembra dočekati Olimpijakos, dok će Zvezda na svom stadionu igrati protiv Bajern Minhena.