Drogba otkrio zašto je ogorčen na čelnike Olimpika iz Marseja

Napadač Didije Drogba demantovao je navode da se vraća u klub sa juga Francuske i otkrio zašto je ogorčen na čelnike Olimpika. Pročitajte zašto sjajni fudbaler iz Obale Slonovače ne želi da pojača svoj bivši klub.

 

Fudbaler Obale Slonovače Didije Drogba izjavio je danas da se neće vratiti u Olimpik iz Marseja, pošto ne očekuje da će se taj klub u predstojećoj sezoni boriti za trofeje.

Drogbi je na kraju sezone istekao ugovor sa Čelsijem i napustio je Stamford Bridž, posle osvajanje Premijer lige i Liga kupa.

Francuski mediji preneli su da bi 37-godišnji napadač mogao da se vrati u Olimpik, za koji je igrao od 2003. do 2004. godine i tamo završi karijeru, ali Drogba je to odbacio.

Ne radi se o novcu. Volim kada klub ima projekat, a Marsej, koga dobro poznajem, nema projekat – rekao je Drogba za I-Es-Pi-En (ESPN).

– Prodali su najbolje igrače i to kada su im istekli ugovori, a tu mislim na Andrea Pjera Žinjaka i Andrea Ajua… I izgubiće još nekog. Ne želim da idem u Marsej da samo igram. Ako odem u neki klub, idem da bih pobeđivao, a želim da pobeđujem. To pitanje se pojavljuje u poslednjih 10 godina – dodao je on.

Drogba je naveo da je u više navrata mogao da se vrati u Marsej, ali da trenutak nije bio dobar.

Svaki put se pominje moje ime kada dođe vreme prodaje sezonskih ulaznica. Ne želim da me ljudi koriste u finansijske svrhe – zaključio je Drogba.