DRUGI TALAS POJAČANJA: Zvezda spremna za MILIONSKI TRANSFER, do petka stiže i štoper!

marakana
crvenazvezdafk.com

Napadač Aleksandar Pešić bi danas i zvanično trebalo da postane novi igrač Crvene zvezde.

 

Do realizacije transfera će doći ukoliko čelnici kluba iz ljutice Bogdana uspeju da pribave bankarske garancije neophodne za realizaciju transfera. Kako pišu Novosti , francuski Tuluz će pustiti Pešića onog trenutka kada Zvezda uplati 350 000 evra, dok će ostatak od 750 000 biti uplaćen u ratama.

– Transferima Stojkovića, Gobeljića i Savića rešavali smo urgentne probleme vezane za pozicije desnog beka i štopera, a u toj prvoj seriji pojačanja Rikardinjo je stigao kao “kvalitet plus” . Pešić je praktično završen, stiže kao kapitalno pojačanje i biće prijavljen za drugo kolo kvalifikacija, a nadam se da ćemo do petka dovesti bar još jednog štopera – navodi sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

U medijima se sve češće govori da bi Srđan Babić, Nikola Vujadinović i Marko Baša, trebali u narednom periodu da pristupe našem najtrofejnijem klubu.

– Čekamo odgovor Vujadinovića, sa Babićem je uspešno obavljen razgovor i čeka se Sosijedad, Baša tek treba da razgovara sa novim gazdama Lila. Potrebna su nam dvojica štopera, ne žurimo – navodi Mrkela i dodao da klub računa na sve strance sa kojima je u dosadašnjem periodu potpisan ugovor.