Drulović: Verujem da ću jednog dana biti selektor Srbije

Dosadašnji vršilac dužnosti selektora Srbije Ljubinko Drulović istakao je da je razočaran što nije dobio priliku da u narednom periodu vodi reprezentaciju.

Holandski stručnjak Dik Advokat biće naredni selektor Srbije i on će voditi ‘orlove’ u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Zvanično predstavljanje Advokata trebalo bi da bude upriličeno do kraja ove nedelje, a kvalifikacije za EURO počinju u septembru.

– Moja je ambicija od starta bila jasna, želeo sam da ostanem, ali Savez je odlučio drugačije. Nisam mogao sam sebe da postavim. Bila mi je velika čast i zadovoljstvo što sam radio sa našim momcima, imao sam dobre saradnike, a ličnu satisfakciju za svoj rad u tom periodu dobio sam od Petkovića, Đurkovića, Živadinovića koji su otvoreno bili za mene – istakao je Drulović.

Druloviću je ugovor sa vladajućim telom srpskog fudbala istekao 30. juna, ali je on istakao da veruje da će jednog dana ponovo biti selektor.

– Idem dalje svojim putem, ali verujem da ću jednog dana biti selektor Srbije. U karijeri sam uvek zaobilaznim putem dolazio do cilja – naglasio je Drulović.