Dudek: Svi u Liverpulu su pod pritiskom, jer im nedostaje Suarez

Bivši golman Liverpula Jirži Dudek rekao je danas da je apsolutno svako u klubu s Enfilda pod velikim pritiskom ove sezone.

Vrlo loša sezona „Crvenih” je od nedelje postala još gora. Liverpul je na Old Trafordu izgubio od Mančester junajteda sa 3:0 golovima Vejna Runija, Huana Mate i Robina Van Persija. Poraz u najvećem derbiju Premijer lige samo je dodatno povećao pritisak na trenera Brendona Rodžersa, pošto je prošlogodišnji vicešampion trenutno 11. na tabeli sa samo dve pobede u poslednjih osam utakmica.

Dudek, koji je igrao jednu od glavnih uloga 2005. godine kada je Liverpul osvoijio Ligu šampiona, upozorio je da Rodžers i njegovi igrači moraju da se ujedine kako bi sezonu vratili na pravi kolosek.

– Mislim da su svi u klubu pod pritiskom. Imali su odličnu sezonu prošle godine, pa su zato bila velika očekivanja od ove sezone. Nedostaje im Luis Suarez i zbog toga su svi pod pritiskom, ali moraju da se drže zajedno i da rade naporno, pogotovo sada pred Božić, i da pokušaju da srede stvari – kaže Dudek.