ĐUKIĆ NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: “Srećan sam što sam se vratio kući”

Miroslav Đukić
print screen/you tube.com/ FK Partizan Beograd

Bivši trener crno-belih se posle deset godina vratiou klub iz Humske i najavio ono po čemu ga svi navijači Partizana pamte - ofanzivni fudbal.

 

Nekadašnji fudbaler crno-belih, Deportiva i Valensije, sumirao je utiske posle povratka.

– Kao da nije prošlo 10 godina, srećan sam što sam ponovo kući u svom klubu. Za mene je Partizan velika stvar, želim da nastavim tamo gde sam stao. Ponosan sam kada pričaju kako je igrao Partizan pod mojim vođstvom. I sada imamo dobar tim, učinićemo sve da napravimo uspeh u domaćim i međunarodnim takmičenjima – rekao je Đukić poručivši da dobro poznaje igrački potencijal aktuelnog šampiona.

– Čestitao bih mom prethodniku Nikoliću na vrhunskom poslu, osvojio je duplu krunu i moramo da nastavimo taj posao. Partizan mora da se nadograđuje svakoga dana i ne plašim se tog izazova. Imamo materijal – zaključio je Đukić i otkrio ciljeve koji su postavljeni prilikom njegovog imenovanja.

– Partizan je veliko ime u svetu, napad na Ligu šampiona je naša obaveza. Mislim da ne mogu da imam veću ponudu, Partizan je svetinja. Nisam Miroslav Đukić, već Miroslav Đukić trener Partizana, i moram da se ponašam u skladu sa tim. Partizan ne može samo da pobeđuje, već i da igra dobar fudbal – navodi šef struke crno-belih.

Šampion Srbije počinje pripreme za novu sezonu sledećeg ponedeljka.