ĐUKIĆ NEZADOVOLJAN IZDANJEM U PODGORICI: “Ovo nije Partizan kakav želim”

Partizan
print screen/youtube.com/AM Video7S

Partizan je uspešno preskočio neugodno gostovanje u Podgorici ali nije oduševio. Falila je tečna igra partizanovih vezista koji su u prvom meču stvorili pregršt šansi Crno-belim golgeterima. Ipak, na kraju se pamti prolaza ali je sigurno da sa ponovljenom partijom iz Podgorice, Partizan nema mnogo šansi protiv Olimpijakosa.

 

Budućnost je uspela da pronađe način kako da sabotira Parni valjak, ali su napadači podgoričkog tima ipak bili neuspešni u duelu sa Partizanovim golmanom Kljajićem. Stoga će srpska prestonica već naredne sedmice biti poprište velikog fudbalskog spektakla, meč između Partizana i Olimpijakosa.

– Najbolje od svega je što smo prošli u sledeće kolo. Ima mnogo stvari koje mi se ne sviđaju, nismo bili Partizan kakav želim. Ali to ćemo popraviti, najvažnije je da smo prošli dalje. Sada ćemo morati da igramo mnogo bolje ako želimo da prođemo, Olimpijakos je velika ekipa, jak protivnik – reči su trenera crno-belih Miroslava Đukuća.

Plasman u 3. kolo Kvalifikacija za Ligu šampiona, prema određenim procenama doneo je klubu iz Humske oko milion evra. Ukupni saldo bi i te kako mogao da poraste posle sledećeg kola i meča protiv kluba iz Pireja. Prvi susret između Partizana i Olimpijakosa, igra se u utorak 25. jula u Beogradu a revanš je sedam dana kasnije.