DULE NA KUĆNOM LEČENJU: “Iz bivšeg kluba me nisu zvali, naplatiću pare MILOM ili SILOM”

Duško Vujošević
print screen/youtube.com/MIster MVP

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine oseća se mnogo bolje posle tretmana u hiperbaričnoj komori, pa je od danas na kućnom lečenju.

 

Vujošević je zbog gangrene na nožnom prstu hitno primljen na VMA, gde ga je od viđenijih partizanovaca u proteklom periodu posetio Miša Tumbas.

Trofejni trener kaže da niko iz bivšeg kluba nije došao da ga obiđe dok je boravio u bolnici.

– Zvali su me je Milan Obućina i Miloš Vazura iz fudbalskog kluba i on je ponudio pomoć. Video sam to što su iz košarkaškog kluba objavili kao neku vrstu saopštenja i to je u redu. I ne treba da zovu. Očekujem sada da se pobrinu da mi dug bude isplaćen. Milom ili silom – rekao je Vujošević i dodao da ne odustaje od zarađenog novca.

– Ne interesuju me ničija mišljenja o tome da li je sada pravi trenutak da naplatim novac. To sam zaradio pre nekoliko godina, a sad je dug umanjen, pa još i podeljen na rate. Tako da mi ti finansijski stručnjaci za tuđe pare nisu potrebni. Neka pravo na moralni sud pokušaju da steknu tako da se ne dodvoravaju vođi. Ljubav prema Partizanu nisam prodavao već sam je imao, a novac sam zaradio pravno i moralno. Ružno je što sada treba da naplaćujem preko FIBA BAT – navodi Vujošević za Kurir.