Dule o rivalu i pojačanjima: Zvezda na dobar način predstavlja Srbiju, Pavlović odlučuje u nedelju

Crno-beli u nedelju dočekuju Cibonu u devetom kolu ABA lige, ali se u Humskoj i dalje više priča o potencijalnim pojačanjima nego o predstojećimn utakmicama.

Pavlovićev stav će se znati u nedelju. On ima želju da dođe ovde, ali ima i još neke ponude. Zna kolika ga odgovornost čeka ovde. Milosavljević trenira, očekujem povratak na utakmici sa Hapoelom – rekao je Vujošević.

Vujošević je upozorio navijače da ne veruju pisanjima na društvenim mrežama i iskritikaovao medije zbog pisanja o pojačanjima.

– Pitam te medije gde je Pavlović, jer su napisali da je došao? Ima li se obzira prema istini? Navijači ne bi trebalo mnogo da se igraju po Tviteru. Kao, viđen je Todorić na VMA sa čovekom crne rase. Jedino ako mu je pozlilo, pa ga je Dalo vodio – u svom stilu je objasnio situaciju Vujošević.

Trener srpskog šampiona naveo je da prati igre Crvene zvezde u Evroligi i da ekipa na dobar način predstavlja Srbiju.

– S velikom pažnjom pratim igre Crvene zvezde u Evroligi, na dobar način predstavljaju Srbiju i imaju velike šanse da se plasiraju u Top 16. Tu se vidi koliko imaju sponzora i da je to politička želja. Ima ljudi na poziciji koji ne žele dobro Partizanu… Većina naših
navijača zna kakvu bitku bijemo i prepoznala je situaciju u kojoj se nalazimo. Bez volje čoveka koji sve odlučuje ne može da se dobije sponzorstvo – zaključio je Vujošević.