Đurđević: Najlepši trenutak da pokažemo šta možemo, u duel sa Zvezdom ulazimo rastrećeni

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je danas da će njegova ekipa bez velikog imperativa želeti da pokaže sve što ume na utakmici sa Crvenom zvezdom.

– Ovo će biti najlepša pozornica da pokažemo šta možemo, u dobrom trenutku za nas. Bićemo rasterećeni, bez velikog imperativa, ali sa željom da pokažemo najbolje što možemo. Nadu niko ne može da nam ospori – rekao je Đurđević novinarima na Omladinskom stadionu.

OFK će gostovati Zvezdi kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva, sa osvojenim 21 bodom, sedam manje od aktuelnog šampiona.

– Zvezda bodovno zaostaje za Partizanom, a ranjenji lav je najopasniji. Očekujem nadigravanje i javnost će ponovo videti mlade igrače OFK Beograda – kazao je Đurđević.

On je dodao da ima mnogo problema sa sastavljanjem tima, pošto zbog povreda neće igrati Milan Savić i Milan Obradović, dok je neizvestan nastup Dejana Dražića.

– Svi u svakom trenutku moraju da budu spremni da uskoče i iskoriste svoju šsansu. Moraće da budu spremni i u svakom trenutku pokažu šta znaju – istakao je trener OFK Beograda.

Utakmica između Crvene zvezde i OFK Beograda igraće se sutra od 18.00 u 14. kolu Super lige Srbije.loading...