Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je danas da će njegova ekipa bez velikog imperativa želeti da pokaže sve što ume na utakmici sa Crvenom zvezdom.

– Ovo će biti najlepša pozornica da pokažemo šta možemo, u dobrom trenutku za nas. Bićemo rasterećeni, bez velikog imperativa, ali sa željom da pokažemo najbolje što možemo. Nadu niko ne može da nam ospori – rekao je Đurđević novinarima na Omladinskom stadionu.

OFK će gostovati Zvezdi kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva, sa osvojenim 21 bodom, sedam manje od aktuelnog šampiona.

– Zvezda bodovno zaostaje za Partizanom, a ranjenji lav je najopasniji. Očekujem nadigravanje i javnost će ponovo videti mlade igrače OFK Beograda – kazao je Đurđević.

On je dodao da ima mnogo problema sa sastavljanjem tima, pošto zbog povreda neće igrati Milan Savić i Milan Obradović, dok je neizvestan nastup Dejana Dražića.

– Svi u svakom trenutku moraju da budu spremni da uskoče i iskoriste svoju šsansu. Moraće da budu spremni i u svakom trenutku pokažu šta znaju – istakao je trener OFK Beograda.

Utakmica između Crvene zvezde i OFK Beograda igraće se sutra od 18.00 u 14. kolu Super lige Srbije.