Đurović Parkerov potez nazvao idiotskim: Velika želja za prvencem ili ‘tajni’ bonus za golove?

Gol Džoša Parkera iz čistog ofsajda u derbiju 18. kola Superlige, u kojem je Crvena zvezda pobedila Vojvodinu sa 3:0, i dalje je centralna tema u Srbiji.

Želja da konačno utoli glad za prvencem, pogotovo posle promašenog penala protiv Jagodine, bila je toliko velika kod Parkera da je naljutila nesuđenog strelca Aleksandra Kataija i saigrače, ali na njegovu sreću sudije su previdele ko je ćušnuo loptu i spasile ga većih kritika.

Parkerovo ponašanje bilo je potpuno idiotski, ne znam koji bih drugi izraz upotrebio. Čovek se ponašao izgubljeno. Stvarno mi nije jasno zašto je onako odreagovao. Tako nešto nisam video u karijeri. I da nije bio u ofsajdu, nije smeo onako da odreaguje. Hajde da je finiš sezone i da se bori za mesto na listi strelaca, pa da ga čovek razume – rekao je bivši sudija Raka Đurović za Informer.

Ipak, ono što Đurović i šira javnost ne znaju je da Parker u ugovoru ima bonus za golove, prenosi Sport. Ako se to uzme u obzir, onda nikoga i ne treba da čudi zašto je reprezentativac Antigve i Barbude imao želju da zatrese mrežu.