Dušan Kecman okupio ‘Tim za sutra’

Srpski košarkaš Dušan Kecman izabrao je „Tim za sutra“ pošto je obišao deset najvećih gradova u Srbiji i izabrao potencijalne buduće asove.

Najtalentovaniji mališani učestvovaće u Kecmanovoj oproštajnoj utakmici, koja će imati humanitarni karakter, a održaće se 29. juna u hali „Pionir”, uz direktan prenos na televiziji B92. Karte za taj spektakl puštene su u prodaju, a cena je 300 dinara.

Sva prikupljenja sredstva od prodaje biće uplaćena Fondu B92 za renoviranje i opremanje obdaništa „Dečija radost” u Sviljancu, koje je pretrpelo štetu tokom katastrofalnih poplava prošlog meseca.

Akcija „Tim za sutra” realizvovana je u sklopu projekta „Bambi neguje buduće šampione” sa ciljem promocije sportskih vrednosti među mladima.

Na Kecmanovoj oproštajnoj utakmici učestvovaće njegovi bivši saigrači i treneri iz Srbije i inostranstva.

Ljubiteljima košarke, posebno navijačima Partizana, Kecman će ostati upamaćen po pobedonosnoj ‘trojki’ Cibone preko pola terena 0,6 sekundi pre kraja u finalu Jadranske lige u Zagrebu pre četiri godine.

Pored Partizana Kecman je igrao za Beopetrol, FMP- Makedonikos, Efes, Ostenede, Kijev, Roan, Monako i Panatinaikos, sa kojim je 2009. godine osvojio Evroligu.