Duško Vujošević: Malo sam se izlanuo, ipak ništa od Gasproma

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da mu nije bio dobar izvor iz vlade kada je najavio da će Gasprom kupiti 50 odsto tog kluba.

– Nije mi bio dobar izvor, pošto je to odmah sutradan demantovano. Nisam to proverio na najbolji način i malo sam se izlanuo – rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Trener crno-belih je u ponedeljak kazao da mu je izvor iz vlade rekao da Gasprom namerava da kupi 50 odsto košarkaškog kluba Partizan, kao što poseduje 50 odsto fudbalskog kluba Crvena zvezda.

– Ja bih lično voleo da Gasprom stvarno ima većeg udela u Partizanu, kao što ima u Zvezdi, gde je to sponzorstvo nametnuto preko države. Lakše bismo funkcionisali, ali ne znam da li spadamo u izabrane – dodao je Vujošević.

Trener crno-belih ujedno obavlja i protokolarnu funkciju predsednika Sportskog društva Partizan, ali nije bio najbolje upoznat sa teškom materijalnom situacijom u fudbalskoj sekciji. On se danas sreo sa novinarima ispred stadiona, i oni su mu ispričali da su igrači štrajkovali.

– Kriza je svuda, nije samo u Partizanu, ali svakako uvek treba imati strpljenja u takvim situacijama. Ne treba pristupati štrajku, treba imati strpljenja. Nadam se da će se situacija rešiti razgovorom. Materijalno je veoma bitno, ali ne sme da bude presudno – rekao je Vujošević.