DV: Ovakva igra daje nade da ćemo uspeti da realizujemo svoje ambicije

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da mu igra njegovih košarkaša u pobedi nad Asesoftom daje nadu da će ekipa moći da realizuje svoje ambicije.

Vujošević je naveo da su igrači uprkos teškoj situaciji u kojoj se klub nalazi pokazali moral i dobar kvalitet.

– Iako su nedostajali Edo Murić, Saša Pavlović, Djordje Gagić i Nikola Milutinov, iako utakmica nije ništa značila za prolazak u sledeći krug, igračima je bilo veoma stalo da se na rastanku sa Evrokupom prikažu u najboljem svetlu – rekao je Vujošević.

Partizan je na oproštaju od Evrokupa pobedio u gostima Asesoft sa 85:65 i tako završio takmičenje u Evropi sa skorom od tri pobede i sedam poraza.

– Igrači su pokazali visok moral, dobar kvalitet i odličnu igru. Ovakva igra daje nade da ćemo u preostalim takmičenjima uspeti da realizujemo svoje ambicije, uprkos veoma teškoj finansijskoj situaciji kluba – rekao je trener crno-belih.

Vujošević je kazao i da oni koji bi eventualno pomogli Partizanu “ne bi trpeli posledice” zbog toga.

– Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice – zaključio je Vujošević.