Džajić: Ne sviđa mi se trenutak u kojem se podiže tenzija

Predsednik Crvene Zvezde, Dragan Džajić, nije zadovoljan celom situacijom i "prašinom" koja se digla uoči meča sa Slobodom.

Slobodini čelnici su prethodnih dana izneli žestoke optužbe na račun regularnosti takmičenja, a razmišljalo se čak i o istupanju iz Jelen Superlige, ali i o tome da se utakmica sa crveno-belima ne odigra. Ipak, Zvezda putuje u Užice, gde će sutra odigrati, verovatno i presudni meč kada je u pitanju borba za titulu. Predsednik Crvene Zvezde, Dragan Džajić nije zadovoljan celom situacijom i “prašinom” koja se digla uoči meča sa Slobodom.
– Ne sviđa mi se trenutak u kojem se podiže tenzija i to baš pred naš dolazak, a vidim da pričaju da je i ranije bilo odluka na štetu Slobode. Ako imaju prave argumente oko neregularnosti i ako je to tako onda neka se ukine fudbal. Znam šta imam da kažem na mnoge teme, ali će one doći na red kada se završi šampionat – rekao je Džajić za “Sport”, prenosi Mozzart Sport.

Ipak, iz Ljutice Bogdana poručuju da će da nastave da gledaju u svoje dvorište…
– Bez obzira na to što mnogi smatraju da Slobodina predigra nije na mestu lično ne razmišljam u tom pravcu. Nikada nisam pomislio na to da se vodi zavera i možda neke zakulisne radnje kada je u pitanju Crvena zvezda. Polemike nam nisu potrebne već da sa mnogo elana i energije odigramo utamicu – kaže Džajić.